Champagne degusteren bij ons in Hove

Hallo

Wijnbar voor privé-events
Exclusieve import en distributie
Champagne- en wijndegustaties

Onze champagne degusteren we op locatie of aan onze wijnhandel in Hove. Proeven doe je met al je zintuigen en dat geldt eens zo hard bij champagne. Naast geur en smaak bieden de bubbels ook een extra aspect aan de ervaring. Naast geplande events waar we onze geweldige champagne degusteren, kan je ook steeds een persoonlijke degustatie vastleggen bij The Cook Stays in Hove.

Ben je geïnteresseerd in ons assortiment ?

Kom langs in onze winkel

Kom genieten van de champagne die we degusteren in Hove

Met trots verdelen wij als enige in België Champagne Moussé Fils uit Frankrijk, een kwaliteitschampagne die we tijdens onze degustatie uitgebreid proeven. Kom eens met al je zintuigen proeven in de serene omgeving van onze wijnhandel. Naast champagne degusteren organiseren wij ook winetastings in onze zaak te Hove. Dat doen we met een selectie van onze natuurlijke wijnen. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten zodat iedereen een flesje kan vinden naar smaak.

The Cook Stays winkel

Contacteer ons voor meer informatie over onze degustaties

Ben je niet zo’n grote fan van champagne of wijn? Dan vertellen we je graag ook dat ons aanbod daar niet stopt. We bieden ook een ruim assortiment aan mocktails en sterke dranken aan, dus bij onze wijnwinkel vind je sowieso iets lekkers! Zoek je een cadeau voor een wijnliefhebber, maar is de keuze niet meteen vanzelfsprekend? Geef ze dan een cadeaubon als geschenk. Zo leg je de keuze volledig in hun handen. Heb je nog vragen? Stuur ze ons gerust door, door te e-mailen naar [email protected].

ti4x7j70oafr70ch7182kbs1jya3h1
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »