Welke ingrediënten schuilen achter onze gin in Hove?

Hallo

Wijnbar voor privé-events
Exclusieve import en distributie
Champagne- en wijndegustaties

Wij vertellen je graag welke ingrediënten schuilen achter je fles gin wanneer je ons een bezoek brengt in Hove. Een gin-tonic is een favoriet voor velen, maar welke componenten maken het nu juist zo lekker? Allereerst is het belangrijk om te weten dat gin afstamt van jenever. Maar waar begint het? We bekijken het hieronder even samen.

Ben je geïnteresseerd in ons assortiment ?

Kom langs in onze winkel

Bekijk de ingrediënten van een fles gin met onze wijnhandel uit Hove

Het begint bij neutrale alcohol als basis die voornamelijk uit graan wordt verkregen. Daar voeg je als brouwerij je eigen ingrediënten aan toe zodat je een originele fles gin neerzet voor wijnhandels zoals de onze in Hove. Simpel uitgedrukt: de botanicals maken de gin. Beginnen doen de meeste met de jeneverbes maar ook korianderzaad, kardemom, limoen en citroen zijn heel populaire toevoegsels. Deze ingrediënten klinken voor ons zeker al bekend in de oren en vind je zeker terug in enkele flessen gin bij onze Hovense wijnwinkel.

The Cook Stays winkel

Koop bij ons een kwalitatieve fles gin

Ben jij helemaal klaar om een fles te kopen? Of zet je graag één op de kaart van je restaurant of café? Neem dan zeker eens een kijkje naar ons aanbod van gins. Naast gin bestaat ons assortiment uit natuurlijke wijnen, mocktails en bier voor de liefhebbers van Claudette. Koop je wijn bij The Cook Stays in Hove, Antwerpen! Bekijk onze openingsuren en geplande events. Uiteraard zijn we steeds bereikbaar via het volgende e-mailadres [email protected].

ti4x7j70oafr70ch7182kbs1jya3h1
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »