Een selectie aan natuurlijke wijn bij ons in Hove

Hallo

Wijnbar voor privé-events
Exclusieve import en distributie
Champagne- en wijndegustaties

Vanwege ons respect voor het product hebben wij alleen natuurlijke wijn in ons aanbod te Hove. We kozen onze selectie ook met grote zorg bij kleinere producenten over de hele wereld. Het is voor ons namelijk enorm belangrijk dat we een product aanbieden van kwaliteit. Met natuurlijke wijn ervaar je sterkere smaken en wij helpen je deze ervaring zo mooi mogelijk maken. Vroeger was natuurlijke wijn alleen te verkrijgen in biowinkels, maar tegenwoordig vind je ze overal terug, alsook in Hove waar we een aanbod hebben van allerlei soorten.

Ben je geïnteresseerd in ons assortiment ?

Kom langs in onze winkel

Herontdek smaak met natuurlijke wijn in onze wijnwinkel in Hove

Wil jij graag een natuurlijke wijn halen bij onze wijnhandel in Hove omdat je het eens wil proberen? Of misschien zet je als horecazaak graag een biologische wijn op de kaart. Herken je je hier in? Dan hebben we één boodschap voor jou: breng een bezoekje aan The Cook Stays. Wij stellen je graag voor aan onze brede selectie natuurlijke wijnen. We beschikken over een uiteenlopend assortiment van:

  • Mousserende wijn
  • Oranje wijn
  • De topklassiekers: rode, witte en rosé wijn
  • Vermout

Er is ook een assortiment aan natuurlijke wijnen die je alleen bij ons zal terugvinden in Hove. Wij zijn namelijk exclusief verdeler voor enkele Franse en Italiaanse wijnen. Alsook voor een heerlijke Franse champagne.

The Cook Stays winkel

Informeer naar ons aanbod natuurlijke wijnen

Wist je trouwens dat we ook degustaties van champagne plannen op locatie? Proef je graag meerdere wijnen? Dan stellen we vriendelijk voor om een wijnpakket te kopen. Zo heb je de opportuniteit om er je favoriet uit te pikken. The Cook Stays beschikt overigens ook over de ideale cadeaus voor een ware wijnliefhebber. Heb je prangende vragen? We beantwoorden ze graag als even een e-mail stuurt naar [email protected].

Page 1 of 15
ti4x7j70oafr70ch7182kbs1jya3h1
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »