Een selectie aan natuurlijke wijn bij ons in Hove

Hallo

Wijnbar voor privé-events
Exclusieve import en distributie
Champagne- en wijndegustaties

Vanwege ons respect voor de puurheid van het product hebben wij alleen natuurlijke wijn in ons aanbod te Hove.

We kozen onze selectie ook met grote zorg bij kleine wijn producenten over gans Europa. Onze wijnmakers en wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel.

Het is voor ons namelijk enorm belangrijk dat we een product aanbieden van kwaliteit. Met organische -, bio-dynamische - & natuurlijke wijn je terug naar de oorsprong van wijnmaken maar met gebruik van hedendaagse technieken.

Ben je geïnteresseerd in ons assortiment ?

Kom langs in onze winkel

Herontdek smaak met natuurlijke wijn in onze wijnwinkel in Hove

Wil jij graag een natuurlijke wijn halen bij onze wijnhandel in Hove omdat je het eens wil proberen?

Of misschien zet je als horecazaak graag een organische en/of natuurlijke wijn op de kaart. Herken je je hier in? Dan hebben we één boodschap voor jou: breng een bezoekje aan of neem contact op met The Cook Stays. Wij stellen je graag voor aan onze brede selectie natuurlijke wijnen. We beschikken over een uiteenlopend assortiment van:

  • Mousserende wijn
  • Oranje wijnen
  • De topklassiekers: rode, witte en rosé wijn
  • Vermout
  • Uit diverse Europese wijnstreken

Er is ook een assortiment aan natuurlijke wijnen die je alleen bij ons zal terugvinden in Hove. Wij zijn namelijk exclusief verdeler voor verschillende Franse en Italiaanse wijnen. Alsook voor een heerlijke  Champagne van Famille Moussé.

The Cook Stays winkel

Informeer naar ons aanbod natuurlijke wijnen

Wist je trouwens dat we ook degustaties van champagne plannen op locatie? Proef je graag meerdere wijnen? Dan stellen we vriendelijk voor om een wijnpakket te kopen. Zo heb je de opportuniteit om er je favoriet uit te pikken. The Cook Stays beschikt overigens ook over de ideale cadeaus voor een ware wijnliefhebber. Heb je prangende vragen? We beantwoorden ze graag als even een e-mail stuurt naar [email protected].

Page 1 of 11
ti4x7j70oafr70ch7182kbs1jya3h1
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »