The Cook Stays, jouw bestemming voor natuurlijke wijnen.

 Ontdek Natuurlijke Wijnen in een Unieke Setting

Bij The Cook Stays geloven we in een ervaring die verder gaat dan alleen het proeven van wijnen. Gelegen in het pittoreske Hove, combineren wij de liefde voor duurzame wijnbouw met exclusieve evenementen en gepersonaliseerd wijnadvies. 

Onze passie

  • Exclusieve Wijnselectie: Direct geïmporteerd uit de harten van Europa, waarbij enkel de beste duurzame de beste wijnen van de beste wijnproducenten worden gekozen.
  • Duurzaamheid aan het Hart: Onze wijnen vertellen een verhaal van respect voor de natuur, gemaakt met de minste impact op het milieu.


Ontdek meer

  • Verrijkende Ervaringen: Van champagne- en wijndegustaties tot privé-events, elke slok brengt je dichter bij de essentie van ware wijnkunst.
  • Deskundig Wijnadvies: Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde kenner, ons op maat gemaakt advies tilt je wijnbeleving naar een hoger niveau.

Ontdek Unieke Wijnen die Alleen bij Ons te Vinden Zijn

Bezoek onze wijnwinkel in Hove en laat je meenemen op een reis door de authentieke wereld van organische, biodynamische en natuurlijke wijnen. 

Van mousserende wijnen tot exclusieve champagnes van 'Famille Moussé' - jouw ontdekkingstocht begint bij The Cook Stays.

Jouw Uitnodiging naar de Wereld van Natuurlijke Wijnen

Herontdek Smaak. Beleef Verhaal. 

Bezoek The Cook Stays.

Leer meer


Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten